Boldogság program

A motiváció, az elkötelezettség, az elégedettség varázslatos, érzékeny területek. Motivált, jól teljesítő csapat nélkül nehéz a szervezet céljait elérni, a változásteli világban újítani és megújulni, vagy csak fennmaradni. Lelkes, elkötelezett, kiegyensúlyozott emberekkel viszont szinte törvényszerű a fejlődés és a szervezet kibontakozása.

Áttekintés

Az Organoco Mindset boldogság programja a munkahelyi hatékonyság és a belső motiváció mély megértését segíti.

  • NA program az emberi viselkedést fűtő legfőbb hajtóerőkön keresztül a motivációt és elköteleződést új, izgalmas irányokból mutatja be. A tréning friss, hasznos nézőpontokat ad az ambíció, a karrier tervezés, a motiváció, az elismerés, a feladatkiosztás és a hibázás témáihoz.
  • NA folyamat tartósan segít mindazokat, akik inspirált csapatokra vágynak, és a saját inspirációjukat szeretnék táplálni.
  • NAz élményalapú tanulás közben a csapat nem csak mások motiválásához kap új szemléletet. A résztvevők felfedezik saját motivációs hajtóerőiket, és a tréning végére összeáll az adott csapatban jól működő motivációs eszköztár.
  • NA boldogság programot ajánljuk vezetőknek, csoportvezetőknek, HR csapatoknak, szervezeti kulcsszereplőknek és munkacsoportoknak.
A 8 – 24 órás program elérhető online, hibrid (személyes és online) és személyes változatban, zárt céges csoportoknak, magyar és angol nyelven.

Lépjen velünk kapcsolatba!

A feliratkozással egyidejűleg kijelentem, hogy az Adatkezelési Szabályzat tartalmát megismertem és elfogadom, adataim kezeléséhez a hatályos jogszabályok alapján hozzájárulok.