Csapatunk

RUSZINA ISTVÁN

RUSZINA ISTVÁN

Ügyvezető

Steve felsővezetőként multikulturális szervezeteket épített, olykor a nulláról. Projektmenedzsment és változástámogatás tudásának, valamint a kihívásokkal teli telekommunikációs és IT szektorban szerzett szakmai tapasztalatának köszönhetően sikeres stratégiai tanácsadó és coach. Elkötelezett cégvezető és tréner, igazi motor az Invention Factory sikere mögött.

HODOSI ZSOLT

HODOSI ZSOLT

Fejlesztési vezető

Zsolt alkotta meg és vezette egy SSC teljes tréning és tudásmenedzsment területét. Korábban belső trénerként és coach-ként számos komplex szervezetet támogatott, már az Invention Factory előtt több ezer embernek tartott tréninget. Zsolt a tréninganyagaink szerzője, tréner továbbképzésünk vezetője.

AIGNER-BARTA MÓNI

AIGNER-BARTA MÓNI

Kutatási vezető

Móni egy piackutató óriáscég igazgatójaként szerzett sokszínű tudást. Tapasztalt szervezetfejlesztő és hatékony tréner hardskill képzésben, attitűd- és soft skill-fejlesztésben egyaránt. Kutatóként az emberi viselkedést vizsgálja, fő témája a döntés és a lojalitás. Coach csapatunk szupervizora, projektek vezetője, aki minden munkánkat előre lendíti.

MOSONYI SZILÁRD

MOSONYI SZILÁRD

Kutatás-fejlesztési igazgató

Szilárd hozta létre az Organoco módszertan modell és eszközkészletét hosszas vezetői múlt, valamint kiterjedt Gestalt és integratív pszichológiai tanulmányok után. Szakmai és tudományos érdeklődése vezetett a mintegy tizenöt éve tartó, szerteágazó kutatás-fejlesztési folyamathoz, melynek eredményei folyamatosan gyarapítják az Organoco Mindset-et.

REKECKI ALÍZ

REKECKI ALÍZ

Coach, tréner, tanácsadó

Alíz közel húsz éve vezetőket támogat. Korábban készített vezetői információs rendszert, motivációs rendszert, stratégiai, és operatív tervezőrendszert. A figyelme idővel egyre inkább az emberi tényező felé fordult, megragadta a csapatszellem és a közösség támogatása. Trénerként, coach-ként segít a helyzeteket feltárni, elfogadni, megérteni, és ebből a tiszta értékelésből partnerei új utakat találnak.

ÁGOSTON ESZTER

ÁGOSTON ESZTER

Coach, tréner, pszichológus

Eszter változatos üzleti funkciókban dolgozott, multinacionális szervezeteknél és kulturális, non-profit szektorban egyaránt. Vezetésével alakítottuk ki az Invention Youth programot, mellyel a fiataloknak és szüleiknek nyújtunk hatékony támogatást. A hagyományos tréningek és coaching-ok mellett Eszter vezeti lovas és kutyás programjainkat, amelyeket az állatokkal kapcsolatos lenyűgöző tudására épít. 

NÉMETH ÁKOS

NÉMETH ÁKOS

Coach, tréner

Ákos régóta foglalkozik üzletfejlesztéssel: alapított már ügynökséget, vezette egy nemzetközi szervezet helyi képviseletét, épített regionális értékesítési hálózatot. Fő szakterülete az innováció és az együttműködés fejlesztése. Munkájában Organoco, Gestalt és testalapú módszertani ismereteit használja, és a humorát sosem hagyja otthon.

ROTTÁR RÉKA

ROTTÁR RÉKA

Coach, tréner

Réka húsz évig az egyik legnagyobb telekom cég munkatársa volt változatos szerepkörökben, az ügyfélkapcsolati és üzletfejlesztési területtől az innovációig. Az Organoco Mindset mellett munkáját a rogers-i személyközpontú megközelítés határozza meg. Szerteágazó szakmai tapasztalata és gazdag élettapasztalata révén vele a tréning és coaching mindig színes és élményteli.

BICSÉRDY MAGDOLNA

BICSÉRDY MAGDOLNA

Coach

Léna gyógyszeripari karrierének lezárása után, közel tíz éve kezdett coaching-gal foglalkozni. Az önismeret, a mozgásos tanulmányok, testalapú módszerek és Organoco coaching terén szerzett átfogó tudását üzleti tapasztalatával kombinálja, így kimondottan hatékonyan coach.

NÉMETH ANDRÁS

NÉMETH ANDRÁS

Coach, tréner

András több mint 25 évet dolgozott cégvezetőként a kreatív szakmában. Vezetői kihívásait követve képezte magát trénerként, szervezetfejlesztőként, majd coachként. Aktív, tapasztalt coach, a Gestalt Egyesület tagja. Kedvenc témái: az örömteli vezető, a változásbiztonság és a vezetői együttműködés.

VARGA JUDIT

VARGA JUDIT

Coach, tréner

Judit egyéni és csoportos folyamatait az Organoco módszerre és a rogers-i személyközpontú megközelítésre építi. Munkájában trénerként és szupervizorként sokat foglalkozik azzal, hogy az akár véletlenszerűen összeverődött csoportok hogyan tudnak a résztvevők számára azonnal támogató élményt adni.

SEBESTYÉN TIBOR

SEBESTYÉN TIBOR

Coach, tréner

Tibor 2002 óta foglalkozik szervezetfejlesztéssel. Mérnökként indult, aztán egy MBA diploma és néhány év angliai munka után a KPMG üzleti tanácsadás divíziójához, majd az Antenna Hungária menedzsmentjéhez csatlakozott. Tanácsadóként, trénerként és coach-ként könnyedén alkalmazza színes szakmai tapasztalatát, miközben arra fókuszál, hogy a belső támasz erősödhessen a klienseinél. Bőséges eszköztárát játékos, színházi technikák is gazdagítják.

GÖNDÖR NÓRA

GÖNDÖR NÓRA

Coach, tréner

Nóra közel 20 év HR tapasztalattal rendelkezik, mind a tanácsadói, mind a vállalati HR vezetés oldalán szerzett szakmai tudást. Az egyéni és csoportos fejlesztés mellett tette le voksát, coach-ként és trénerként elkötelezetten gyakorlatias szemléletű, egyénre szabott, kreatív ötleteivel segíti klienseit abban, hogy a leghatékonyabban tudják mozgósítani erejüket és tehetségüket.

KÁRPÁTI EMESE

KÁRPÁTI EMESE

HR Solutions Partner

Emese széleskörű globális HR tapasztalattal rendelkezik, felsővezetőként és tanácsadóként, multinacionális és KKV környezetben is. Elkötelezetten támogatja a HR eredményorientált és az üzleti célokkal összhangban lévő fejlesztését. Tanácsadóként a vezetőket a hatékony együttműködésben szervezeti szempontok figyelembevételével segíti, és örömmel foglalkozik az interkulturális kapcsolatok támogatásával.

STRÉHN KRISZTINA

STRÉHN KRISZTINA

HR Solutions Partner, Tréner

Krisztina változatos szervezeti kultúrájú és méretű szervezetekben szerzett tanácsadói, HR-es, és felsővezetői tapasztalatait kamatoztatja nálunk HR tanácsadóként és trénerként. HR Solutions partnerként a könnyen alkalmazható, valóban eredményre vezető megoldások megtalálására törekszik. Különösen érdekli a vállalati kultúra fejlesztése és annak hatása az üzleti eredményre.

Feliratkozás hírlevelünkre