Egyedi szervezetfejlesztés

Egy teljes céget formálni, fejleszteni, változtatni összetett, szép kihívás. Egyedi szervezetfejlesztési folyamataink jellemzően többrétegűek, hogy mindaz, amit az emberi működésről, a változásról vagy a sikerről tudunk, hatékonyan támogathassa a céget a céljai elérésében.

Az első réteg az emberi szint. 

A szervezet az emberek teszik élővé, így az egyének megismerése, összehangolása, támogatása kulcskérdés, ha a szervezet változni szeretne. A siker útjából számos akadály eltűnik, amikor az emberek megtalálják a helyüket a szervezetben, amikor a személyes és a céges célok egymást támogatják, és amikor az egyének készek és tudnak változni, ha kell. A fejlődést segítő, egyén-fókuszú megközelítés nagy hatást gyakorol minden szervezetre

A másik réteg a szervezeti szint.

A szervezet mindig több és más, mint az egyének puszta összessége, inkább önálló lény, saját karakterrel. Fontos megvizsgálni, ez a lény milyen döntéseket hoz, hogyan működik, miben bontakozik ki szabadon, és hol korlátozza magát. Érdemes eközben olyan összetettnek tekinteni, mint az embert, akinek ellentmondásai, félelmei, ésszerűtlennek tűnő gondolatai lehetnek, amiket fontos, belső szükségletek fűtenek. Amikor a szervezeti megközelítést így használjuk, az elakadásoknál számos új, szokatlan, hatásos beavatkozási lehetőségre bukkanunk. A szervezeti nézőpont izgalmas felismeréseket, új döntéseket, szabad fejlődést katalizál.
Az egyéni és szervezeti szemlélet együttes használatával a szervezetfejlesztés hatékonysága megugrik. A támogatott csapat már a program alatt fejlődik, változik, és lehetőségekkel teli, biztonságos kalandként kezd viszonyulni a kihívásokhoz. Fejlődik a résztvevők változásbiztonsága, tartósan javul a kollégák közötti kapcsolódás minősége. A cég bátrabban tűzi ki céljait, könnyebben éri el őket, és szabadabban alakítja a jövőjét
A gyakorlatban a szervezetfejlesztés az egyéni és csoportos folyamatok, a témára fókuszált és az általános vezetői, változástámogató programok izgalmas kombinációja. A feltárásból, interaktív tréningekből, workshop-okból, coaching-ból, tanácsadásból felépülő programot a folyamat közben megszülető, új igények is formálják.
Szolgáltatásaink elérhetők online, hibrid (személyes és online) és személyes változatban, magyar
és angol nyelven.

Lépjen velünk kapcsolatba!

A feliratkozással egyidejűleg kijelentem, hogy az Adatkezelési Szabályzat tartalmát megismertem és elfogadom, adataim kezeléséhez a hatályos jogszabályok alapján hozzájárulok.