Együttműködés program

A hatékony és örömteli csapatmunka a sikeres, fejlődő szervezetek egyik titka. A jó együttműködés azonban összetett, egyedi jelenség, ami a tiszta folyamatokon és feladatkiosztásokon túl számtalan kevésbé egyértelmű, emberi tényezőt igényel. Az együttműködés program feltárja, hogyan lehet a csapattagok meglévő jellemzőire, készségeire és állapotaira építve úgy dolgozni a közös célokért, hogy a munka eredményes és örömteli legyen mindenkinek.

Áttekintés

Az Organoco Mindset együttműködés programja számos hasznos felismerésnek ad teret.
  • NA tréning új nézőpontokat kínál az irracionális viselkedés, a különös ismétlődések, vagy a cseppet sem hatékony munka mögött álló emberi szükségletek és állapotok átlátásához és megváltoztatásához.
  • NA résztvevők megtapasztalják hogyan tudják egymást jobban hallani és érteni, hogyan lehet áthidalni a konfliktusokat vagy az idegenséget, és hogyan lehet hatékonyan együttműködni.
  • NA rövid és hosszú távon egyaránt hasznos nézőpontok a konkrét tréning csoport támogatásán túl segítik a remote csapatokat, a mátrix szervezeti struktúrákat és az ügyfelekkel való együttműködés fejlesztését.
A 6 – 12 órás workshop elérhető hibrid (személyes és online) és személyes változatban, zárt céges csoportoknak, magyar és angol nyelven.

Lépjen velünk kapcsolatba!

A feliratkozással egyidejűleg kijelentem, hogy az Adatkezelési Szabályzat tartalmát megismertem és elfogadom, adataim kezeléséhez a hatályos jogszabályok alapján hozzájárulok.