Lovas
élménytréning

Emlékezetes lovas programjaink támogatják a vezetői működést, mélyítik a kollégák közötti kapcsolódást, és erősítik a csapatszellemet. A maradandó élményt az Organoco Mindset elméleti kulcspontjai, az izgalmas csoportos gyakorlatok és a ló asszisztált program elemek teremtik meg.

Miért a lovak?

Az Organoco Mindset ló asszisztált foglalkozásain ezeknek a csodálatos lényeknek a közelsége kapcsolódási pontot mutat egy sor olyan belénk íródott koncepcióhoz, mint a vezető, vezetettség, bizalom, folyamatok irányítása, kezdete és lezárása, változás, erő, partnerség, párbeszéd, kölcsönhatás, őszinteség.

A lovak menekülő állatok. Annak köszönhetik fennmaradásukat, hogy hamar reagálnak mentális állapotokra, érzelmekre, vágyakra. Gyorsabban érzékelik a teljes jelenlétünket, mint mi magunk, és az mindig jobban hat rájuk, mint a szavaink és tetteink. A lovak nem tudnak hazudni, mindig és maradéktalanul becsületesek. Sem státusszimbólum, sem beosztás, sem jövőkép nem ér el hozzájuk. Alapvető kommunikációs formájuk a nyomásgyakorlás és engedés, a két tényező helyes arányával tartják egyensúlyban társas együttlétüket.

A lovak természetes viselkedésének megtapasztalása önmagában emlékezetes élmény, de a program jóval többet ad ennél. Az Organoco Mindset elméletei és csoportmunkája bármilyen szervezeti témában segítenek, a lovakkal végzett gyakorlatok pedig számos mély felismerésnek adnak teret.

Lovas élménytréningünk különleges, egy vagy akár három napos program, amely nem igényel lovas tapasztalatot, nincsen erőnléti feltétele sem. Nem a lovaglásról vagy a lovakról szól, hanem a résztvevőkről és a csapatról, ezért fő témája mindig a csapat helyzetéhez, kihívásaihoz igazodhat.

Néhány példa az Organoco lovas tréningekre

  • NEgy napos, tartalmas csapatépítő, hogy a résztvevők jobban megismerjék egymást, és növekedjen a bizalom .
  • NKétnapos együttműködés program vezetőknek, hogy a társosztályok közötti munka gördülékeny legyen.
  • NKétnapos program nehéz körülmények között dolgozó, vagy új vezetőknek, hogy a saját erejüket meglelve vezessék csapataikat.
  • NHáromnapos felsővezetői program, hogy a szervezet egy összehangolt stratégia mentén haladjon előre, egyetértésben, tiszteletben.

A szolgáltatás részben vagy teljesen szabadtéri programként (fedeles lovardában) tavasztól késő őszig elérhető, magyarul és angolul beszélő csapatoknak.

Lépjen velünk kapcsolatba!

A feliratkozással egyidejűleg kijelentem, hogy az Adatkezelési Szabályzat tartalmát megismertem és elfogadom, adataim kezeléséhez a hatályos jogszabályok alapján hozzájárulok.