Referenciák

Mit mondanak rólunk ügyfeleink?

A legnagyobb multinacionális cégek, a legforróbb magyar startupok és a máig legmagasabb értékű hazai startup exitek szervezetfejlesztőjeként már sok ezer órányi csoportos folyamatot tartottunk, sok száz egyéni klienssel dolgoztunk. Hallgassátok meg néhány ügyfelünket.

„Az Organoco rengeteget segített, hogy jobban értsem magam és a környezetem tudatos és tudatalatti mozgatórugóit, hogy jobban meg tudjam mutatni, mit szeretnék elérni, és hogy értékként tekintsek mások eltérő véleményére is. Mindez jelentősen hozzájárult az elmúlt évek szakmai sikereihez. Ajánlom olyan vezetőknek, és nem vezetőknek, akik szeretnének többet kihozni magukból és a csapatukból.”

Dr. Fehér Gyula

Ustream -IBM, társalapító és CTO

„Az eddigi legnagyobb üzleti döntésünk előtt, a legjobbkor ismertem meg az Organoco módszert. A szemlélet, a támogatás módja és a mély emberi működéseket modellező nézőpontok és eszközök határozottan sokat segítettek abban, hogy korlátozások nélkül, kreatívan közelítsük a változás kérdését, és aztán sikeresen alakítsuk az üzleti lépéseinket.”

Györkő Zoltán

Balabit – One Identity, társalapító és CEO

„Ha szervezetfejlesztésben gondolkodom, számomra a megfelelő önismerettel rendelkező vezető minden változás kiindulópontja. A vezetői változásbiztonság tréningen azonosíthattuk a rejtett mozgatórugóinkat, és hasznos eszköztárat kaptunk, amivel megváltoztathatjuk a hozzáállásunkat, ha kell. Megtanultuk, hogyan tudunk egy-egy helyzetre teljesen új nézőpontból nézni, és új megoldásokat kitalálva valódi célokat kijelölni. A hatalmas ismeretanyag dacára a kellő pillanatban előjönnek az új ismereteink. Mindenki nevében mondhatom, nagyon várjuk a folytatást!

Bíró Beáta

IKEA, People and Culture Generalist

„Az együttműködés az Invention Factory csapatával felülmúlta a várakozásainkat. Mindenben nagyon rugalmasak, és ehhez valós, mély szakismeret párosul. Már néhány tréning után érezhető a pozitív változás. Sokat segítettek abban, hogy egymás eltérő nézőpontjait értéknek lássuk, és a tudatalatti mozgatórugóinkat jobban megértsük. Testre szabják a folyamatokat, a valós igényeinkre figyelnek, nagyon emberközpontú a hozzáállásuk. ”

Demeter Nóra

AIMOTIVE, HR manager