Rólunk - Invention Factory

AZ ORGANOCO MÓDSZER

Új, hatásos beavatkozási lehetőség szervezeti
vagy egyéni kihívásokhoz.

Az Organoco izgalmas, friss szemlélet a szervezetfejlesztésben. Kiemelt figyelmet szentel a változásoknak, a változáshoz való viszonyt befolyásoló tényezőknek. Új irányból közelít olyan összetett témákat is, mint a döntések pszichológiája.

A módszer Gestalt és egzisztencialista alapokra épít, alkalmazza az agykutatás, gazdaságpszichológia és hálózati fizika aktuális eredményeit, és meglepően érthetővé teszi az egyéni és csoportos működést.

Az Organoco új, hatásos beavatkozási lehetőségeket kínál a legtöbb szervezeti vagy egyéni kihíváshoz. A megközelítés bármilyen más módszerrel vagy eszközzel együtt, integráltan is alkalmazható. Az Organoco néhány karakteres vonása:

RÓLUNK ÍRTÁK

 • "Az Organoco módszer rengeteget segített, hogy jobban megértsem önmagam és a környezetem tudatos és tudatalatti mozgatórugóit, hogy jobban el tudjam mondani, meg tudjam mutatni, mit szeretnék elérni, és hogy értékként tekintsekmások akár eltérő véleményére is. Mindez jelentősen hozzájárult az elmúlt évek szakmai sikereihez. Ajánlom olyan vezetőknek, és nem vezetőknek, akik szeretnének többet kihozni önmagukból és a csapatukból."
  Dr. Fehér Gyula, társalapító és CTO
  Ustream
 • "Az eddigi legnagyobb üzleti döntésünk előtt, a legjobbkor ismertem meg az Organoco módszert. A szemlélet, a támogatás módja és a mély emberi működéseket modellező nézőpontok és eszközök határozottan sokat segítettek abban, hogy korlátozások nélkül, kreatívan közelítsük a változás kérdését, és aztán sikeresen alakítsuk az üzleti lépéseinket."
  Györkő Zoltán, társalapító és CEO
  Balabit
 • "Miért ajánlom minden szervezetnek az Organoco módszert? Ha szervezetfejlesztésben gondolkodom, számomra a megfelelő önismerettel rendelkező vezető minden változás  leghatékonyabb kiindulópontja. A tréningen betekintést nyertünk a tudatalattink működésébe, azonosíthattuk a rejtett mozgatórugóinkat. Egyúttal hasznos eszköztárat kaptunk, amivel egy-egy szituációban megváltoztathatjuk a gondolkodásmódunkat, hozzáállásunkat. Megtanultuk, hogyan ismerhetjük fel, ha a munkánkon vagy a magánéletünkön eluralkodtak a megszokásaink, és azt is, hogyan tudunk egy  folyamatra vagy helyzetre teljesen új nézőpontból nézni, új megoldásokat kitalálva valódi célokat kijelölni. A tréning záró fejezetében elhangzott, hogy a hatalmas ismeretanyag dacára az adott helyzetben, a kellő pillanatban elő fognak jönni a tréningen szerzett ismereteink –  és ez tényleg így történik. Köszönöm a tréninget, köszönöm a trénerünknek a szakmai felkészültségét; és mindenki nevében mondhatom, hogy nagyon várjuk a folytatást!"

  Bíró Beáta
  IKEA
 • "Kerestük a módszert, amivel  folyamatosan növekvő szervezetünkben a változások kezelésében támogatni tudjuk  a vezetőket, és amivel boldog, kiegyensúlyozott környezetet teremtünk. Az együttműködés az Invention Factory csapatával felülmúlta a várakozásainkat. Mindenben nagyon rugalmasak, és ehhez valós, mély szakismeret párosul.  Már néhány tréning után érezhető a pozitív változás. Sokat segítettek abban, hogy egymás eltérő nézőpontjait értéknek lássuk, és a tudatalatti mozgatórugóinkat jobb megértsük. Mind a csapatépítők, tréningek, mind a coaching során testre szabják a folyamatokat, a valós igényeinkre figyelnek, nagyon emberközpontú a hozzáállásuk."
  Demeter Nóra, HR manager
  AImotive
 • "Az Organoco módszer ismerete és alkalmazása napról napra könnyebbé, sikeresebbé és önazonosabbá teszi számomra  a vezetést, az üzleti életet, a kommunikációt, vagy általában véve a munkát. Határozottan hiszem, hogy az Organoco szemlélettel támogatott személyes változási folyamataim villámgyorsan tükröződnek a cégünk fejlődésében."
  Dr. Lampert György, Ügyvezető
  Eurobond
Iratkozz fel hírlevelünkre!