SZOLGÁLTATÁSAINK - Invention Factory

Megoldásaink

Az Organoco módszer utat nyit a rugalmas gondolkodásnak, az élményteli, eredményes munkának és a könnyed, sikeres változásoknak. A kihívások lehetőségekkel teli, biztonságos kalanddá válnak, ahogy a változásbiztonság erősödik.

VEZETŐKÉPZÉS

Vezetőfejlesztő programjaink a tapasztalt vezetőknek hasznos, új nézőpontokat, friss szemléletet adnak. Új vezetőknek biztos alapot, mély megértést, intenzív képzést nyújtanak.

SZERVEZETFEJLESZTÉS

Egy teljes szervezetet formálni, fejleszteni, változtatni az egyik legszebb kihívás.

NYÍLT KÉPZÉSEINK

Szakmai képzéseink és vezetői programjaink mostantól magánemberek és kisebb céges kollektívák számára is elérhetőek.

VÁLTOZÁS PROGRAM

A változásbiztonság programok megalapozzák az állapotot, amelyben a változások stresszforrás helyett lehetőségekkel teli, izgalmas kalanddá válnak.

ORGANOCO COACHING

A hasznos, szokatlan nézőpontok alkalmazása mellett a folyamat karakteres vonása a biztonságos, elvárásmentes légkör, amely a támogatás hatását egyértelműen erősíti.

TEHETSÉG PROGRAM

A céges tehetségek szárnyalása kecsegtető karrierutakat rajzol, támogatja az általános motivációt, a teljes szervezetre pozitívan hat.

BOLDOGSÁG ÉS MOTIVÁCIÓ

A motiváció, az elégedettség, az elkötelezettség varázslatos, érzékeny területek. Az Organoco módszer a munkahelyi hatékonyság és a boldogság mély megértését segíti.

CSOPORTCOACHING

Összehangoltság, nyitottság és bizalom. Amikor egy csapat rendszeres csoportcoaching támogatást kap, nem csak ez a három minőség erősödik. A résztvevők aktuális kihívásait feldolgozó közös találkozók lehetővé teszik, hogy a csapat hétköznapjai új meg új lendületet kapjanak.

EGYÜTTMŰKÖDÉS WORKSHOP

A hatékony és örömteli csapat a sikeres, fejlődő szervezetek egyik titka. A együttműködés programokon felfedezzük, hogyan lehet egy csoport tagjainak meglévő tulajdonságaira, készségeire építve úgy dolgozni, hogy a munka eredményes, és közben örömteli mindenkinek.

LOVAS ÉLMÉNYTRÉNING

A lovak csodálatos lények. Közelségük kapcsolódási lehetőséget kínál egy sor olyan belénk íródott koncepcióhoz, mint a vezető, vezetettség, bizalom, folyamatok irányítása, kezdete és lezárása, változás, erő, partnerség, párbeszéd, kölcsönhatás, őszinteség.

EGYEDI MEGOLDÁSOK

Szeretjük az izgalmas feladatokat, és örömmel alkotunk újat. Ha olyan megoldásra van szükséged, amiről nem találtál leírást a honlapon, a legjobb helyen jársz.

STRATÉGIA WORKSHOP

A célkitűzés rejtelmeit gyakorlati példákkal szemléltető műhelymunkában meglepő, hasznos irányokból vizsgáljuk a célokat és a mögöttük megbújó hajtóerőket.
Iratkozz fel hírlevelünkre!