EGYEDI MEGOLDÁSAINK - Invention Factory

EGYEDI MEGOLDÁSOK

ONLINE VÁLTOZÁSTÁMOGATÁS SZERVEZETEKNEK

A mostani helyzet kihívás mindenkinek. Nem tudjuk meddig tart, nem tudjuk milyen gazdasági következményekkel jár, és nem tudjuk, hosszabb távon hogyan hat a munkatársakra és ránk.

A változásbiztonság támogatása talán nem volt soha annyira szükséges és aktuális, mint ma.

Az Organoco tréningek, workshopok, csoportos és egyéni coachingok abban segítik a résztvevőket, hogy mélyebben értsék az emberi működést, kisebb szorongással vagy anélkül mehessenek át a változásaikon, és szabadabban, a fő törekvéseikkel összhangban alakíthassák a jövőt, ebben a gyorsan változó környezetben is.

A különleges helyzetre reagálva új, otthonról elérhető szolgáltatásokat indítunk.

Az online eszközök alkalmazásakor is megtartjuk munkánk személyes, interaktív, élményteli jegyeit, így a csoportos folyamatokat élő, kiscsoportos, intenzív tréneri figyelmet garantáló formában kínáljuk.

Online szolgáltatások:

ONLINE EGYÉNI COACHING

ONLINE CSOPORTCOACHING

3-6 fős csapatoknak

ONLINE VÁLTOZÁSBIZTONSÁG TRÉNINGSOROZAT

legalább 4, maximum 20 félnapos modullal, 12 résztvevőnek

ONLINE CSAPATÉPÍTŐK ÉS WORKSHOPOK

virtuális csapatoknak

Érdekel, jelentkeznél?

Lépj kapcsolatba velünk!

"Szeretjük az izgalmas feladatokat és örömmel alkotunk újat..."

Az Organoco módszer bőséges modellkészlete és élményteli gyakorlatai bármilyen szervezeti vagy egyéni kihívásnál hatásosak.

Tartottunk már sikeres szervezeti kultúra workshop-okat, nagy előadásokat óriáskonferenciákon, terveztünk új recruitment folyamatot, szerveztünk saját szakmai eseményeket, lelkesítettünk fiatalokat brief-coaching programmal, támogattunk csapatokat az egyéni prezentációs stílusuk kialakításában vagy abban, hogy a tárgyalásaik sikeresebbek és stresszmentesebbek legyenek.

Szeretjük az izgalmas feladatokat, és örömmel alkotunk újat. Ha olyan megoldásra van szükséged, amiről nem találtál leírást a honlapon, csak keress minket.

Iratkozz fel hírlevelünkre!