SZERVEZETFEJLESZTÉS - Invention Factory

SZERVEZETFEJLESZTÉS

A támogatott szervezet már a program alatt fejlődik...

Egy teljes szervezetet formálni, fejleszteni, változtatni az egyik legszebb kihívás. Egyrészről a céget az emberek teszik élővé, így érdemes minél jobban ismernünk és támogatnunk az egyént. Másrészt a szervezet olyan is, mint egy önálló lény saját karakterrel. Fontos látni, milyen döntéseket hoz, milyen képet fest magáról, és milyen a hangulata.

Mi mindkét megközelítéssel foglalkozunk, így mindaz, amit az emberi működésről, a változásról vagy a sikerről tudunk, az Organoco Mindset révén több szinten hatja át a szervezetet.

Munkánkban izgalmas kombinációt alkotnak az egyéni és csoportos folyamatok, a témára fókuszált és az általános vezetői, változástámogató programok. A feltárásból, tréningekből, workshop-okból, coaching-ból, tanácsadásból felépülő komplex szervezetfejlesztéseknél mindvégig rugalmasak maradunk. Abban hiszünk, hogy a megfigyelések és az új igények segítik a folyamatot.

A támogatott szervezet már a program alatt fejlődik, változik, és lehetőségekkel teli, biztonságos kalandként kezd viszonyulni a kihívásokhoz. A szervezetfejlesztésnél azonban nem csak a résztvevők változásbiztonsága és a kollégák közötti kapcsolódás minősége fejlődik. A cég kihívásokkal teli környezetben is bátrabban tűzi ki céljait, könnyebben éri el őket, és szabadabban alakítja a jövőjét.

Iratkozz fel hírlevelünkre!