TEHETSÉG PROGRAM - Invention Factory

TEHETSÉG PROGRAM

"Amikor a tehetségek a változással jó viszonyt ápolnak, munkahelyi szerepvállalásunk könnyebben, gyorsabban, kevesebb erőfeszítéssel fejlődik..."

A céges tehetségek szárnyalása kecsegtető karrierutakat rajzol, támogatja az általános motivációt, a teljes szervezetre pozitívan hat. Amikor a tehetségek a változással jó viszonyt ápolnak, munkahelyi szerepvállalásunk könnyebben, gyorsabban, kevesebb erőfeszítéssel fejlődik.


Az Organoco tehetség program a szervezeti működés minden fontos témáját bejárja, a saját motivációink és meggyőződéseink mély megértésétől, a változásokkal szembeni ellenállásokon át, a bátor, önazonos célkitűzésig és a sikeres kommunikációig. Az átfogó elméleti tudás mellett, a gyakorlatok és a hétköznapi alkalmazást segítő workshop-jellegű program elemek következetesen a tehetségek kihívásaihoz igazodnak, és a karrierfejlődést segítik.


A 16 - 40 órás, vagy akár hosszabb program ösztönzi a tehetségek vállalkozó kedvét és kreativitását, bátorítja a tartósan motivált, inspiráló munkát.

Iratkozz fel hírlevelünkre!