VÁLTOZÁSBIZTONSÁG - Invention Factory

VÁLTOZÁSBIZTONSÁG

"Változásbiztonság programjaink során a résztvevők felfedezhetik, milyen nyilvánvaló vagy rejtett meggyőződések határozzák meg a döntéseiket a cégen belül..."

A jövőt azok a szervezetek formálják, amelyek a változást biztonságos, ösztönző erőnek látják, és bátran, könnyedén használják.

A változással való kapcsolatunk minden tanulási, fejlődési, növekedési folyamatot alapvetően befolyásol. Kétségtelen, hogy napjainkban ez az egyik legizgalmasabb és legösszetettebb szervezeti téma.

Változásbiztonság programjaink során a résztvevők felfedezhetik, milyen nyilvánvaló vagy rejtett meggyőződések határozzák meg a döntéseiket a cégen belüli együttműködés, az új lehetőségek, vagy általában a változások kapcsán. Megtanulják, egyénileg vagy csapatban hogyan lehet kimozdulni az erősen korlátozó nézőpontokból, amikor szükséges. Az Organoco módszer legfontosabb változásokkal kapcsolatos elemeinek köszönhetően átlátják, milyen természetes reakciók övezik a változásokat, és milyen emberi szükségletek állnak a hátterükben.

A két vagy több napos változásbiztonság programok segítik egymás jobb megértését, önmagunk mélyebb értését, és megalapozzák azt az állapotot, amelyben a változások stresszforrás helyett lehetőségekkel teli, izgalmas kalanddá válnak.

Iratkozz fel hírlevelünkre!