VEZETŐKÉPZÉS - Invention Factory

VEZETŐKÉPZÉS

Vezetőfejlesztő programjaink a tapasztalt vezetőknek hasznos, új nézőpontokat, friss megközelítést adnak, az új vezetőknek pedig biztos alapokat, mély megértést, intenzív képzést nyújtanak. Akárhogy is, a vezetők szemléletét formáló folyamatok teljes szervezetek működését, kultúráját, változáshoz való viszonyát tudják a kívánt irányba terelni.

Nem véletlen, hogy a programok gerince a vezetői sikeresség és változásbiztonság támogatása. Összetett és gyorsan módosuló környezetünkben a cégek sikerének egyik kulcskérdése a döntéshozók változáshoz való viszonya, mivel ez jelentősen meghatározza a szervezet stratégiáját, napi működését és hangulatát. Minél erősebb egy cégben a vezetők változásbiztonsága, a vállalat annál inkább virágozhat innovatív, piacát meghatározó, öntanuló szervezetként.

Az Organoco Mindset alapú vezetőfejlesztés 50-150 órás programjai:

  • valamennyi vezetői készségre erőteljesen hatnak,
  • támogatják a cég eredményességét,
  • érezhetően javítják az együttműködést összetett környezetben is,
  • tartósan segítik a motiváló, inspiráló vezetői működést.

NYÍLT KÉPZÉSEK

Szakmai képzéseink és vezetői programjaink mostantól magánemberek és kisebb céges kollektívák számára is elérhetőek. Ha örömmel csatlakoznál, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülj az új tréningekről!
Iratkozz fel hírlevelünkre!