Vezetői hatások

Élménytréning az improvizáció eszközeivel

A vezető komoly döntéseket hoz, felelősséget hordoz, példát mutat. Ha versenyeznie és bizonyítania kell nap nap után, nehéz lehet teret adni a játékosságnak és a kísérletező kedvnek.  A kreativitás, a rugalmas gondolkodás és jólét szempontjából azonban kulcskérdés, hogy a vezető időnként kimozduljon megszokott szerepéből.

A szórakoztató, ugyanakkor mélyreható élménytréning az Organoco Mindset, a színjátszás, a szokatlan gyakorlatok és a biztonságos közeg kombinációjának köszönhetően garantáltan felszabadítja, pihenteti és összekapcsolja a résztvevőket. A program átélhetővé teszi a vágyott és tervezett változásokat, teret ad a szabad kísérletezésnek, és a szavakon túli szinten támogatja a változásbiztonságot.

Kurzusunkról

Vezetőknek ajánljuk

Kezdési időpont: 2020. december

Időtartam: két nap (limitált létszám)

Díj: 160.000 Forint + ÁFA

Mit ad az élménytréning?

 A változatos eszköztárral működő kétnapos programban a hagyományos tréningmódszereket ötvözzük színházi elemekkel.

  • NA résztvevők színjátszás közben megérthetik, miért viselkednek úgy mások, ahogy viselkednek, és kipróbálhatnak olyan szerepeket és viselkedésformákat, amik teljesen idegenek a számukra. A program biztonságos terepet kínál a kísérletezésre, jobb rálátást ad az emberi kapcsolatokat mozgató erőkre, így növeli a vezetői szabadságot.
  • NA játék összekovácsolja a résztvevőket, és az általuk meghatározott témák közös feldolgozása segíti a minőségi kapcsolódást ebben a körben és a körön kívül egyaránt. A résztvevők jobban megismerik egymást és önmagukat.
  • NA vezetői változásbiztonságot a program kevés fontos elmélettel és sok saját élménnyel, gyakorlással támogatja, így a résztvevők változáshoz való viszonyát több szinten segíti.

A program nyílt tréningként magánszemélyeknek és zárt, céges csoportoknak egyaránt elérhető.

Kinek ajánljuk?

  • NTapasztalt vezetőknek, akik felépítették már a vezetői eszköztárukat, de frissíteni szeretnék azt, inspirációt keresnek.
  • NÚj vezetőknek, akik kipróbálnák elméleti tudásukat a gyakorlatban, és önbizalmat szereznének.
  • NMindazoknak, akik úgy érzik, elvesztek, elfáradtak vezetőként, ezért új megközelítést és erőforrást keresnek.
  • NMindenkinek, aki szeretné személyes hatóerejét növelni, és könnyedebben venné a stresszes helyzeteket (konfliktusok, public speaking).
  • NA spontaneitást vagy szunnyadó vezetői kreativitást keresőknek.
  • NMindenkinek, aki váratlan helyzetekben szeretne jól improvizálni.
  • NKísérletező kedvűeknek, akik viselkedési repertoáruk bővítésére vágynak.

Ki vezeti a programot?

Sebestény Tibor 2002 óta foglalkozik szervezetfejlesztéssel. Korábban a big four szektorban és egy telekommunikációs cég menedzsmentjében szerzett értékes szakmai és vezetői tapasztalatot. Bőséges tréning és coaching eszköztárát játékos, színházi technikák gazdagítják. Az improvizációs színház szerelmese. Saját társulatot vezetett, külföldi konferenciákon tartott improvizációs programokat, múlhatatlan lelkesedéssel játszik, tanít és kapcsolódik.

Jelentkezés magánszemélyeknek

A különleges, kétnapos vezetői élménytréning díja 160 ezer forint + Áfa / fő.
A díj tartalmazza a képzés, a tréninganyagok, a helyszín, a kávék és frissítők költségét. A programot hétköznapokon (9.00-17.00 között), Budapesten tartjuk.

Érdeklődés és előzetes jelentkezés Tibornál: [email protected]

Jelentkezés céges csoportoknak

A program maximum 12 fős csapatok számára elérhető, magyarul. Ingyenes feltáró beszélgetés alapján készítünk egyedi ajánlatot, a csapat igényeihez és sajátosságaihoz igazodó programra.

Érdeklődés és ajánlatkérés: [email protected]

Lépjen velünk kapcsolatba!

A feliratkozással egyidejűleg kijelentem, hogy az Adatkezelési Szabályzat tartalmát megismertem és elfogadom, adataim kezeléséhez a hatályos jogszabályok alapján hozzájárulok.