Egyéni változástámogatás

Bárkinek kihívást jelenthet egy váratlan élethelyzet, vagy egy szokatlan üzleti lehetőség. Érdekes, hogy a pozitív előjelű változások, mint a nagyságrendet ugró növekedés vagy a dédelgetett tervek megvalósulása, éppolyan jelentős érzelmi és mentális terhet okozhatnak az egyénnek, mint a kevésbé kedvező átalakulások. 

Az Organoco Mindset alapú coaching bármilyen változásnál rendkívül hatékony támogatást nyújt, felső- és középvezetőknek, beosztottaknak egyaránt.

Áttekintés

Az egyéni folyamat rugalmasan, a kliens aktuális igényeire és céljaira fókuszálva, biztonságos, elvárásmentes légkörben segíti az ügyfelet.

  • NAz egyedi módszertan olyan hatásos, szokatlan nézőpontváltásokat ösztönöz, amelyek a konkrét változási folyamatain túl, tartósan támogatják a klienst bármilyen előjelű változásnál. Az ügyfél nem csak a krízisek kezeléséhez kap támaszt, növekedési, fejlődési folyamatai is könnyedebbé, tudatosabbá válhatnak.
  • NA folyamat teret ad a szenzitív kérdések és nehézségek feldolgozásának, miközben a kliens eredményessége, változásbiztonsága, jóléte fejlődik.
  • NAz Organoco Mindset hatékonyan segíti a visszafogott képességek és készségek felszabadítását, az önkorlátozások feloldását. Az egyéni támogatás kiemelten hasznos, ha az ügyfél olyan hiányt, gátat érzékel a saját működésében, amin szeretne túllépni.
Az alkalmanként 1.5 órás beszélgetésekből álló folyamat lehet online, hibrid (személyes és online) és személyes. A coaching nyelve magyar vagy angol.

Lépjen velünk kapcsolatba!

A feliratkozással egyidejűleg kijelentem, hogy az Adatkezelési Szabályzat tartalmát megismertem és elfogadom, adataim kezeléséhez a hatályos jogszabályok alapján hozzájárulok.