HR Solutions

Tanácsadástól a megvalósításig

Hiszünk abban, hogy a folytonos változást minden cég az eredményesség szolgálatába állíthatja, ha a munkatársak kellően nyitottak és a szervezet jól gazdálkodik az emberi erőforrással. Célzott kiválasztással, átgondolt belső folyamatokkal, jól működő motivációs rendszerrel és odafigyeléssel az emberi erőforrás a kreativitás, a megújulás és a siker forrása.
HR Solutions szolgáltatásaink segítenek kihozni a maximumot partnereink munkatársaiból. Tanácsadóink tapasztalt, magasan képzett HR vezetők, akik gyorsan képesek megvalósítani a különböző szervezetek számára optimális HR megoldásokat.

Szolgáltatásaink

  • NTeljes körű HR tanácsadás: HR outsourcing olyan cégeknek, ahol nincs dedikált HR munkatárs
  • NHR mentoring: szakértő támogatás HR szakembereknek
  • NStratégiai HR tanácsadás: az üzleti stratégia professzionális HR oldalú támogatása a maximális üzleti eredmény érdekében
  • NOperatív HR szolgáltatás: fókuszban a zökkenőmentes, hatékony és törvényileg megfelelő működés
  • NSzervezetfejlesztési célú HR projektek: vállalati kultúra és dolgozói elkötelezettség felmérése és HR fejlesztése

Hogyan dolgozunk?

Rugalmasan
Mindig a partnerünkre építjük a megoldást. Az igényekhez és lehetőségekhez szabjuk a szolgáltatási módot és intenzitást, így például dolgozunk rendelkezésre állást (eseti támogatást), heti egy-két napi fix jelenlétet, vagy akár hónapokig tartó intenzív munkát igénylő projekteken is. Sablonok helyett személyre szabott, célhoz igazodó, partner számára optimális megoldást keresünk.

Elkötelezetten

A HR a szenvedélyünk. Számtalanszor tapasztaltuk már a pozitív változást, amit egy jól összerakott HR fejlesztés, vagy HR folyamat egy cég életébe hozhat. Partnereink a bizalmukért cserébe elkötelezett, alapos, színvonalas munkát kapnak tőlünk.
Megoldásorientáltan
Számunkra a partner célja a cél. Ezt tartjuk szem előtt, amikor különböző szervezeti kultúrájú, méretű és iparágú cégeknél töltött, kihívásteli éveink sokszínű tapasztalatát alkalmazzuk. Munkánkat legtöbbször alapos felméréssel kezdjük, mely segít az igényeket, vágyak összevetni a jelenlegi helyzettel, így könnyen definiálható az optimális fejlődési út.
Partnerségben
A HR fejlesztése, a HR működtetése izgalmas, összetett, szép feladat. Egy sikeres HR megoldás a szaktudáson túl az érintettek együttműködését igényli, és mi figyelünk arra, hogy az együttműködés gördülékeny legyen. Ismerje meg HR Solutions csapatunk vezetőit, Krisztinát és Emesét.

Lépjen velünk kapcsolatba!

A feliratkozással egyidejűleg kijelentem, hogy az Adatkezelési Szabályzat tartalmát megismertem és elfogadom, adataim kezeléséhez a hatályos jogszabályok alapján hozzájárulok.