Az Organoco
módszer

Izgalmas szemlélet

Fókuszban a változás

A módszer kiemelt figyelmet szentel a változásoknak, a változáshoz való viszonyt befolyásoló tényezőknek, és képes fejleszteni a mélyen beágyazott emberi attitűdöt, a változásbiztonságot. Utat nyit a kreatív, innovatív gondolkodásnak, a folyamatos megújulásnak, és a könnyed, tudatos szándékokkal összhangban álló változásoknak.

A kihívások leküzdése

Az Organoco Mindset új, hatásos beavatkozási lehetőségeket kínál a legtöbb szervezeti kihíváshoz. A módszer szervezeti alkalmazása a cégek és csoportok rejtett önkorlátozásainak oldódásához, gördülékeny, fókuszált együttműködéshez, javuló eredményességhez vezet. A gyorsan növő startupok és az érett, multinacionális óriáscégek körében egyaránt sikerrel használt Organoco Mindset tartósan segíti a támogatott szervezetek fejlődését.

Szilárd elméleti alapok

A gazdag elméleti és gyakorlati elemkészlettel bíró, egyedi szemlélet Gestalt és egzisztencialista alapokra építve alkalmazza az agykutatás, gazdaságpszichológia és hálózati fizika aktuális eredményeit, és meglepően érthetővé teszi az egyéni és csoportos működést.

A megközelítés bármilyen más módszerrel vagy eszközzel együtt, integráltan is alkalmazható.

Az Organoco jellemzői

  • NA Gestalt és az Organoco megközelítés abból a tapasztalatból indul ki, hogy mindannyian eltérően érzékeljük a környezetünket és az élményeinket, teljesen szubjektív módon látjuk a lehetőségeket, alakítjuk a világképünket, és hozunk döntéseket. Az Organoco modelleket alkalmazva kiléphetünk a megszokott működésekből, amikor szükséges. A szabad, korlátozásoktól mentes gondolkodással több lehetőséget fedezhetünk fel, mint korábban, és könnyebben találjuk meg az optimális beavatkozást a különböző helyzetekben.
  • NAz Organoco szemlélet szerint a tehetség, a képességek minden emberben és szervezetben eleve ott vannak, természetes lehetőségként. A módszer a siker kibontakozását javarészt az észrevétlen önkorlátozás fellazításával támogatja, szervezeti, csapat és egyéni szinten egyaránt. Rejtett működéseket mozgat meg, így gyakran merőben új és hatásos megoldásokhoz vezet.
  • NEz a számos új modellt tartalmazó irányzat hatásos beavatkozási lehetőségeket, innovatív eszközöket hozott az egyéni, csoportos és szervezeti változástámogatás, a szervezetfejlesztés, a vezetés és a vezetői coaching világába - de nem csak oda. Az Organoco szakmai kérdések mellett magánéleti témákban is kiválóan alkalmazható.

Lépjen velünk kapcsolatba!

A feliratkozással egyidejűleg kijelentem, hogy az Adatkezelési Szabályzat tartalmát megismertem és elfogadom, adataim kezeléséhez a hatályos jogszabályok alapján hozzájárulok.