Változásbiztonság minitréning

A jövőt azok formálják, akik a változást biztonságos, ösztönző erőnek látják, és bátran, könnyedén használják.

De hogyan lépjünk túl a változás egyidejű vonzásán és taszításán? Hogyan váljon az egyén, a csapat, a teljes szervezet nyitottabbá? Hogyan kapjon erőre a kíváncsiság és a lelkesedés, a változással kapcsolatos félelem és ellenállás helyett?

Áttekintés
Rövid változásbiztonság programunk ízelítőt ad az Organoco Mindset legfontosabb változástámogató nézőpontjaiból.
  • NA résztvevők közösen fedezik fel, milyen nyilvánvaló vagy rejtett meggyőződések határozhatják meg a döntéseket a cégen belüli együttműködés, az új lehetőségek, vagy általában a változások kapcsán.
  • NÁtlátják, milyen természetes reakciók övezik a változásokat, és milyen emberi szükségletek állnak a hátterükben.
  • NEgyütt gyakorolják, hogyan lehet kimozdulni a fixált, kevésbé rugalmas gondolkodásmódból a szabad felé, amikor szükséges.
  • NA változás fókuszú program határozottan nem hagyományos változásmenedzsment képzés. A tréning segíti egymás jobb megértését, önmagunk mélyebb értését, és megalapozza az állapotot, amelyben a változások stresszforrás helyett lehetőségekkel teli kalanddá válhatnak.
A 4 – 16 órás, interaktív változásbiztonság mini tréning elérhető online és személyes változatban, magyar és angol nyelven.

Lépjen velünk kapcsolatba!

A feliratkozással egyidejűleg kijelentem, hogy az Adatkezelési Szabályzat tartalmát megismertem és elfogadom, adataim kezeléséhez a hatályos jogszabályok alapján hozzájárulok.