Változásbiztonság tréningsorozat

A jövőt azok formálják, akik a változást biztonságos, ösztönző erőnek látják, és bátran, könnyedén használják.

De hogyan lépjünk túl a változás egyidejű vonzásán és taszításán? Hogyan váljon az egyén, a csapat, a teljes szervezet nyitottabbá? Hogyan kapjon erőre a kíváncsiság és a lelkesedés, a változással kapcsolatos félelem és ellenállás helyett?

Áttekintés

Az emlékezetes program több szinten, több szempontból hat a vezetőkre:
  • NÖsszetett, gyorsan módosuló környezetünkben a cégek sikerének kulcsa a döntéshozók változáshoz való viszonya, ami jelentősen meghatározza a szervezet stratégiáját, döntéseit és kultúráját. A vezetői tréningsorozat tartósan támogatja a vezetők változásbiztonságát, így a folyamat a cég eredményességét és a vezetők jólétét egyszerre segíti.
  • NAz élményalapú tréning a tapasztalt, képzett vezetőknek hasznos, meglepő nézőpontokat, friss megközelítést kínál. A folyamat felébreszti a szunnyadó erőforrásokat és készségeket, támogatja a nagy terhelésnek kitett vezetőket.
  • NÚj vezetők számára a képzés biztos alapot, mély megértést, sok év intenzív vezetői működés tapasztalatát nyújtja. A hatékony vezetői szemlélet átadásán túl a program mélyíti a résztvevők önismeretét, segíti a fejlődésüket, támogatja a sikerüket.
  • NA programot a résztvevők gyakran tartalmas, valódi vezetői csapatépítőként élik meg. A folyamat javítja a csapat kapcsolódását, összekovácsolja a résztvevőket, tartósan fejleszti az együttműködést, és versenyelőnnyé alakítja a szervezeti diverzitást.
Az 50, 80 vagy 120 órás tréningsorozat elérhető online, hibrid (személyes és online) és személyes változatban, zárt csoportoknak, magyar és angol nyelven.

Lépjen velünk kapcsolatba!

A feliratkozással egyidejűleg kijelentem, hogy az Adatkezelési Szabályzat tartalmát megismertem és elfogadom, adataim kezeléséhez a hatályos jogszabályok alapján hozzájárulok.