Prémium vezetői csomag

Vezetőknek, cégtulajdonosoknak, startuppereknek ajánljuk

A jövőtervezésnek, a változástámogatásnak, a teljesítményt tovább fejlesztő tevékenységnek gyakran ott a legnehezebb időt és teret biztosítani, ahol a legnagyobb szükség lenne rá: a cégtulajdonosok, felsővezetők, startupperek gyorsan pörgő hétköznapjaiban. Az intenzív, féléves, kliensre szabott program rugalmas, könnyen alkalmazható formában kínálja az Organoco Mindset színe-javát: a vágyott céges és magánéleti változásokat támogató gyakorlati eszközöket, az új célok meghatározását segítő szokatlan nézőpont váltásokat, és a hatékony vezetői működést és a támogató kapcsolódást ösztönző, legfrissebb ismereteket.
A legnagyobb magyar startup exitek, a jelenleg legforróbb helyi startupok és számos sikeres vállalkozó és felsővezető támogatásában eredményes Organoco Mindset bizonyítottan hatékony az elfoglalt vezetők számára.

Kurzusunkról

Kezdési időpont: 2020. októbertől

Időtartam: 6 hónap, 12 találkozás

Helyszín: Az alkalmanként 1.5 órás beszélgetésekből álló folyamat lehet online, hibrid (személyes és online) és személyes. A coaching nyelve magyar vagy angol. A találkozók közötti időszakokban irányított, kellemes gyakorlatok segítik a klienst.

Díj: 980.000 Forint + ÁFA

Áttekintés

  • NAz egyedi coaching módszer olyan hatásos, szokatlan nézőpontváltásokat ösztönöz, amelyek a konkrét változásokon túl, tartósan támogatják a klienst bármilyen változásnál. Az ügyfél nem csak a krízisek kezeléséhez kap támaszt, növekedési, fejlődési folyamatai is könnyedebbé, tudatosabbá válhatnak.
  • NA folyamat teret adhat a szenzitív kérdések és nehézségek feldolgozásának, miközben a kliens eredményessége, változásbiztonsága, jóléte fejlődik. A megközelítés segíti az erős növekedési kényszer és a folyton emelkedő elvárások kezelését.
  • NAz Organoco Mindset hatékonyan támogatja a visszafogott képességek és készségek felszabadítását, az önkorlátozások feloldását. A program kiemelten hasznos, ha az ügyfél olyan hiányt, gátat érzékel a saját életében vagy a cége működésében, amin szeretne túllépni.

Lépjen velünk kapcsolatba!

A feliratkozással egyidejűleg kijelentem, hogy az Adatkezelési Szabályzat tartalmát megismertem és elfogadom, adataim kezeléséhez a hatályos jogszabályok alapján hozzájárulok.