Megtartó program

Hogyan támogassuk a cég kulcsszereplőit a covid-19 és a tömeges home office kihívásaiban? Mit tegyünk, ha egyre nagyobb változásban vagyunk, így a változásbiztonság ösztönzése és szinten tartása az Organoco folyamatok után is első számú prioritás marad? Hogyan segítsük a vezetőket egy intenzív tréningsorozat vagy egy nagy hatású egyéni folyamat után?

Az Invention Factory megtartó programja online is elérhető, hatásos, új szolgáltatás, amely a korábbi változásbiztonság tréningsorozatok, vezetői tréningsorozatok, vagy egyéni változástámogató folyamatok résztvevőinek szól.

Áttekintés

A vegyes csoportokkal futó, féléves program lehetővé teszi, hogy korábbi partnereink kimondottan költséghatékonyan biztosítsák tovább a vezetők, kulcsszereplők támogatását.

A program hatása:

  • NA 3 órás találkozók témáit a résztvevők aktuális kihívásai határozzák meg, így a csoport mindig releváns, fontos kérdésekben kap támogatást.
  • NA folyamat hatására az Organoco Mindset hasznos nézőpont váltásai beépülnek a résztvevők mindennapjaiba. A féléves programnak köszönhetően a változásbiztonság tovább erősödik, a vezetői és munkahelyi működés eredményessége és öröme tovább fejlődik.
  • NA 6-8 fős csoportok havi találkozóikon csapattá kovácsolódnak, így a változásoknak kitett kliens egy támogató közösség tagjává válhat. Az alkalmakat a gazdag elméleti háttér és az emlékezetes gyakorlatok mellett játékosság és elfogadó, biztonságos légkör jellemzi.

Részletek és jelentkezés:

A féléves Megtartó Program lehet online, hibrid (személyes és online) vagy személyes folyamat.
Az összesen 6 (hat hónapon át havi 1) találkozóból álló csoport coaching magyar nyelven elérhető mindazoknak, akik korábban legalább 5 modulból álló Organoco Mindset képzésben, vagy legalább 6 találkozóból álló egyéni változástámogatásban vettek részt.
Részvételi díj: havonta 52 ezer forint + Áfa/ fő, összesen 312 ezer forint + Áfa / fő.

Lépjen velünk kapcsolatba!

A feliratkozással egyidejűleg kijelentem, hogy az Adatkezelési Szabályzat tartalmát megismertem és elfogadom, adataim kezeléséhez a hatályos jogszabályok alapján hozzájárulok.