Szervezeti workshop

Hogyan alkossunk a gyorsan változó világban rugalmas stratégiát? Hogyan érjük el, hogy a cég céljait mindenki ugyanúgy értse? Hogyan változtassuk meg a szervezeti kultúrát? Hogyan tegyük hatékonyabbá a folyamatainkat?

Számos szakmai kérdésre ad gyors, tiszta választ egy interaktív, Organoco módszerű workshop. Bőséges gyakorlat készletünk és a szokatlan nézőpontváltást ösztönző eszközeink kiváló alapot adnak ahhoz, hogy egy csapat friss szemmel, kreatívan, rövid idő alatt újragondoljon egy projektet, megoldjon egy nehéz kérdést, vagy megfogalmazza, letisztítsa a stratégiáját. 
A workshop eredménye a sok új ötlet és az örömteli csapatmunka mellett egy egyértelmű akcióterv lesz, amelyet a jelentkezők valósítanak meg a program után.

Néhány példa:

  • NStratégiai workshop felsővezetőknek
  • NEgyüttműködés program változás előtt álló csapatoknak
  • NSzervezeti kultúra műhely
  • NHatékony kiválasztás workshop
A tematikus műhelymunkát feltárás és egyedi ajánlat előzi meg. A program az érintett témáktól függően lehet fél napos, lendületet adó találkozó, vagy akár több napos, elmélyült csapatmunka.
A szolgáltatás elérhető online, hibrid (személyes és online) és személyes változatban, magyar és angol nyelven.

Lépjen velünk kapcsolatba!

A feliratkozással egyidejűleg kijelentem, hogy az Adatkezelési Szabályzat tartalmát megismertem és elfogadom, adataim kezeléséhez a hatályos jogszabályok alapján hozzájárulok.