LOVAS ÉLMÉNYTRÉNING - Invention Factory

LOVAS ÉLMÉNYTRÉNING

A maradandó, élményalapú tanulás érdekében kombináljuk az Organoco módszer kulcspontjait, a programjainkra jellemző izgalmas csoportos gyakorlatokat és a ló asszisztált tréningelemeket.

Emlékezetes lovas programunk támogatja a vezetői működést, a kollégák közötti kapcsolódást, és erősíti a csapatszellemet. A maradandó, élményalapú tanulás érdekében kombináljuk az Organoco módszer kulcspontjait, a programjainkra jellemző izgalmas csoportos gyakorlatokat és a ló asszisztált tréningelemeket.

A lovak csodálatos lények. Közelségük kapcsolódási lehetőséget kínál egy sor olyan belénk íródott koncepcióhoz, mint a vezető, vezetettség, bizalom, folyamatok irányítása, kezdete és lezárása, változás, erő, partnerség, párbeszéd, kölcsönhatás, őszinteség.


A lovak általában gyorsabban érzékelik a teljes jelenlétünket, mint mi magunk, és az jobban hat rájuk, mint a szavaink és tetteink. Nem tudnak hazudni, mindig és maradéktalanul becsületesek. Sem státusszimbólum, sem beosztás, sem jövőkép nem ér el hozzájuk. A lovak természetes viselkedésének megtapasztalása már önmagában izgalmas élmény, és számos felismerés alapja lehet.


Az egy vagy akár három napos program nem igényel lovas tapasztalatot, nincsen erőnléti feltétele sem. Nem a lovaglásról vagy a lovakról szól, hanem önmagunkról egyénként, és együtt rólunk, csapatban. A program fő témája mindig a csoport helyzetéhez, kihívásaihoz igazodik.

Iratkozz fel hírlevelünkre!